media image

Gateway Software Services B.V

Ons familiebedrijf maakt en levert al meer dan 40 jaar logistieke software. Alle schakels in de transportketen hebben wij geautomatiseerd. In het begin waren dat maatwerksystemen, maar al snel zagen wij dat dat niet de oplossing was. Updates waren praktisch onmogelijk en het was ondoenlijk om focus te behouden op de belangrijkste zaken. Douane.

Die focus hebben wij de afgelopen jaren aangebracht door hele stabiele standaard software te ontwikkelen, die wel zo flexibel in te richten is, zodat het voor iedere klant aanvoelt als maatwerk. Daarbij hebben we een dedicated cloud omgeving ontwikkeld, waarin Gateway dicteert hoe het gebouwd is, wat de performance is, wie er toegang toe heeft en wat de kwaliteit en snelheid van de support is.

De klanten die wij tegenwoordig graag bedienen zijn bedrijven, die zich bezighouden met een (complex) Douane Entrepot en alle denkbare Douane activiteiten. De klant van onze klant is met name richtinggevend, want hij legt zijn “problemen” bij onze klant neer. Als hij zegt spring, dan zorgen wij dat onze klant nog net wat hoger kan springen dan nodig.

Wij zorgen er voor dat toenemende volumes, strengere eisen rondom informatievoorziening richting klant en autoriteiten, en de vraag van de klant om alles nog sneller te verwerken, geen obstakels meer zijn. De Douane Software van Gateway laat je bedrijf excelleren. Meer omzet met het zelfde aantal mensen. Echte automatisering, daar kun je op vertrouwen!

Your Leading Partner in Customs Software

Bekijk de pitch van Gateway >>

Bekijk hier de sessie over douaneafhandeling >>