media image

Beurtvaartadres

Beurtvaartadres is een markt gestuurde onderneming die de logistieke keten faciliteert in het onderling uitwisselen en bewaren van gegevens over logistieke transacties. Wij zorgen dat logistieke processen optimaal verlopen en bieden daarvoor innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen. Al onze diensten en producten zijn gericht op tijds- en kostenbesparing.

Beurtvaartadres douane verzorgt alle papieren en digitale im- en exportdocumenten. Onze douaneaangiftesoftware CustomsController is marktleider in het midden- en kleinbedrijf. Al onze klanten profiteren daarnaast van de uitgebreide kennis, service en kwaliteit van de douane-helpdesk.

Meer dan 90 jaar geleden is Beurtvaartadres opgericht door ondernemersorganisatie evofenedex, Goederenvervoer Nederland, Nederlandsch Binnenvaartbureau en Transport en Logistiek Nederland. Wij zijn ‘van de markt voor de markt’.

Bekijk de pitch van Beurtvaartadres >>

Bekijk hier de sessie Van AGS naar DMS >>

Sessies

13:30 - 14:25

2.2 DMS – de laatste stand van zaken

Tijdens deze sessie praat Ridvan Taci, douane expert van Beurtvaartadres en tevens voorzitter van ADS – Alliantie douane software u bij omtrent het optimaliseren en digitaliseren van alle douaneprocessen.

Een belangrijk en actueel thema is de overgang van AGS naar DMS. De voorbereidingen voor de overgang zijn momenteel in volle gang en dit brengt natuurlijk ook veel vragen met zich mee. Wat betekent deze transitie bijvoorbeeld voor mijn organisatie?

Na het volgen van deze sessie bent u op de hoogte met betrekking tot de laatste ontwikkelingen over de overgang van AGS naar DMS.

Ridvan Taci | Beurtvaartadres