Nationaal Douanecongres 2018

11 oktober 2018 | WTC Rotterdam

Terugblik

In de afgelopen jaren hebben we heel wat edities van het Douanecongres voorbij zien komen, met hele mooie ervaringen vanuit deelnemers, partners en organisatie.

Foto's voorgaande edities

Douanecongres 2017     Douanecongres 2017    Douanecongres 2017

 

Reacties deelnemers

"Het congres is een jaarlijks terugkerend event met updates vanuit het Douanelandschap door autoriteiten, bedrijfsleven en verwante stakeholders , aangevuld met thema workshops voor interactie met het bedrijfsleven. Prima gelegenheid om te netwerken met marktpartijen en congresdeelnemers."
Peter Italiaander, Sr. Business Development Manager, Pincvision

 

"Uiteraard leerzaam. De presentatieslides zijn achteraf op de site gezet dat is erg prettig om het later rustig door te nemen. bedankt!"
Deelnemer 2016

 

"Zeer interessant programma, goede sprekers plenair én workshop kvk, prima organisatie qua accommodatie en voorzieningen."
Sr. Beleidsmedewerker handelspolitiek, Ministerie van Buitenlandse zaken

 

"De dag was weer ingevuld met een verscheidenheid aan onderwerpen. Met name de workshops bevallen mij prima."
Willem de Ruiter; Customs Operations Specialist, DHL Global Forwarding (Netherlands) B.V.

 

"Een zeer informatieve dag met professionele sprekers. De lezingen waren lang maar bevatten veel informatie over de huidige problematiek sinds de invoering van het DWU."
Jos Tebrugge; Teamleader Customs, BDP Netherlands BV

 

"Een nuttige dag waarin veel informatie kan worden uitgewisseld met collega's en experts uit de (Nederlandse) douane wereld, zowel uit het bedrijfsleven als van de kant van de overheid."
R. lauwigi; Sr. Customs and Trade Compliance Specialist, Solenis Netherlands BV

 

"Duidelijk uitleg over wat er aan de hand is en wat er toch gaat gebeuren. Tijdens de sessies waar ik ben geweest zijn er toch weer een aantal dingen duidelijk geworden. (…) Volgend jaar zien jullie mij weer."
A.T.M. Tamerus; Declarant